Arjen kiertotalousJakamistalousVinkit vuokraukseen

Työkalujen palvontapäivä 11.3.


  • Linkki kopioitu leikepöydälle

11. päivänä maaliskuuta vietetään Työkalujen palvontapäivää, ja miksipä nämä hyödylliset välineet eivät sitä ansaitsisi? Onhan ensimmäiset kivestä ja puusta valmistetut työkalut valmistettu jo vuosituhansia sitten ja helpottavat jokaista päiväämme ja arkista korjausprojektiamme.

Työkalujen palvontapäivä syntyi 1990-luvulla komediasarjassa Koti kuntoon (Home Improvement), jossa Tim "Työkalumies" Taylor (Tim Allen) ja hänen apurinsa Al Borland (Richard Kam) kokivat hauskoja seikkailuja työkalujen kanssa.
Työkalujen palvontapäivä syntyi 1990-luvulla komediasarjassa Koti kuntoon (Home Improvement), jossa Tim "Työkalumies" Taylor (Tim Allen) ja hänen apurinsa Al Borland (Richard Kam) kokivat hauskoja seikkailuja työkalujen kanssa. Eräässä jaksossa mainittiin viittaus työkalujen palvontapäivään ja näin syntyi uusi juhlapäivä.

Nykyään meillä on käytössämme jos jonkinlaisia käsi- ja sähkökäyttöisiä leikkureita, sirkkeleitä, hiomakoneita, poria, kirveitä, sahoja, ruuvimeisseleitä jne. Mutta kuinka usein osoitamme arvostusta näille arjen sankareille?

HolidayInsight vinkkaa tapoja, kuinka työkalujen merkkipäivää voisi viettää. Tässä muutama poiminta omilla lisäyksillämme:

  1. Osoita välittämistäsi varastossa odottavia työkalujasi kohtaan puhdistamalla ja huoltamalla ne.

  2. Aloita uusi projekti, jossa käytät työkaluja. Mitä enemmän käyttöä työkaluille, sen parempi!

  3. Järjestä työkalusi nätisti, niin löydät tarvitsemasi helposti.

  4. Osta uusi työkalulaatikko.

  5. Osta uusi työkalu itselle tai lahjaksi.

  6. Kevät tulee! Kaiva esiin puutarhatyökalut.

Circutus haluaa toki lisätä tähän listaan pari kokonaan omaa kohtaa:

  1. Mieti, mitä työkaluja tarvitset vain harvoin ja voisit muuna aikana vuokrata muille. Nappaa kuvat ja tee ilmoitus circutukseen.

  2. Ennen uuden työkalun ostamista kurkkaa voisitko circuttaa eli vuokrata sen.

  • Linkki kopioitu leikepöydälle