Circutus on vertaisvuokraamo netissä.

Vertaisvuokraaminen on arjen kiertotaloutta - tule mukaan circuttamaan!

Circutus tarjoaa paikan vuokrata varastoosi kertynyttä tavaraa sitä tarvitseville.

Uusi vertaisvuokrauspalvelu Circutus [lue; sirkutus] on avattu.

Saatat tunnistaa tilanteen: Varastoon on kertynyt tavaraa, jota tulee käyttäneeksi harvakseltaan. Silti siitä ei voi kokonaan luopua, koska eihän voi tietää, milloin taas tarve tulee. Entäpä, jos tämä tavara tuottaisi sinulle hiukan taskurahaa ja samalla mahdollistaisit jollekin toiselle sen käyttämisen helpolla tavalla?

Circutuksen kautta voit jättää varastossa olevaa käyttötavaraa hyötykäyttöön ja siinä voittavat kaikki! Tavaralle tulee käyttökertoja eikä se jää pölyyntymään nurkkaan. Saat pientä lisätuloa tavaran vuokraamisesta ja vuokraaja saa tarpeensa hoidettua ilman, että tarvii ostaa uutta. Luonto kiittää molempia.

Circutuksen arvot ovat ilo, elämykset ja vastuullisuus. Sitä varten olemme luoneet alustan, jonka avulla mahdollistamme tavaroiden yhteiskäytön, jakamistalouden ja kestävän kuluttamisen hauskanpitoa ja elämyksiä unohtamatta! Tervetuloa circuttamaan siellä missä .. Liikut .. Harrastat .. Korjaat .. Remontoit .. Elät!

Idean ja Circutuksen takana on Lotta Lilja, jolle ajatus tavaroiden yhteiskäytöstä syntyi ensimmäisen kerran kauan sitten omakotitaloon muuttaessa. "Tajusin, miten paljon talon varastoon kerääntyy tavaraa, jota tarvitaan kerran tai kaksi vuodessa, hän toteaa." Ajan kanssa ja teknologian kehittyessä idea ja tällä kertaa myös ratkaisu tuli mieleen. Näin syntyi Circutus.

Circutukselle on myönnetty Euroopan unionin rahastoista yrityksen kehittämisavustusta järjestelmän kehittämiseen ja pilotointiin. Tällä avulla on ollut suuri merkitys sille, että alusta on saatu toteutettua.