Lisätuloja arkeenArjen kiertotalousJakamistalousVinkit vuokraukseen

Tekemistä syyslomaksi - Circutuksen vinkit kivaan tekemiseen lomalla


  • Linkki kopioitu leikepöydälle

Pian vietetään syyslomaa! Aina ei tarvitse lähteä kauas irtautuakseen arjesta ja keksiäkseen kivaa tekemistä. Tässä muutama vinkki ja kivaa tekemistä syyslomalle koko perheelle ja kaveriporukalle.

Seitsemän syyslomavinkkiä - tekemistä loman jokaiselle päivälle
Seitsemän syyslomavinkkiä - tekemistä loman jokaiselle päivälle

Mitä tehdään syyslomalla? Circuttajan vinkit jokaiselle syyslomapäiviin

Koululaisilla on kohta viikko vapaata ja tekisi mieli tehdä jotain erityistä. Tässä listaamme kivaa tekemistä syyslomalle. Mitä muuta sinulle tulee mieleen?

Circutus (sanotaan "sirkutus") on netissä toimiva vertaisvuokraamo tavallisille käyttötavaroille ("tavaroiden airbnb"). Kokosimme circuttajan vinkit iloihin ja kivoihin elämyksiin syyslomaviikolla. Nappaa vinkit talteen!

1. Pizzaa ja paljua! Aloita syysloma mukavasti nauttimalla aurinkoisista päivistä tai pimeistä illoista omassa kotipihassa. Paista pizzaa puu-uunissa pihassa tai parvekkeella ja sen jälkeen rentoudu paljun lämmössä. Sekä paljun että pizzauunin voit vuokrata Circutuksesta.

2. Vesille! Tee tämän syksyn viimeinen vesiseikkailu. Vuokraa kanootti, kajakki tai sup-lauta ja ihastele vedenpinnan tasolta muuttuvaa maisemaa, luonnon tuoksuja ja syksyyn valmistuvan luonnon ääniä. Circutuksessa on runsaasti vesiurheiluun sopivia menopelejä vuokrattavana juuri sinua varten.

3. Mene metsään! Pakkaa rinkkaan eväät ja vaikka lapsetkin ja suunnista nuotiokahveille. Circutuksesta löydät retkelle tarvittavia kantovälineitä ja myöskin retkikeittimiä, telttoja ja riippumattoja.

4. Laita tavaraa vuokralle! Kurkkaa omaan varastoon ja mieti, mitä sieltä voisi vuokrata toisten iloksi. Talvikausi lähestyy ja monessa perheessä mietitään, mistä saadaan sukset, luistimet ja lasketteluvälineet tuleville lumille. Jos sinulla on kaapissa harvoin käytössä olevia ulkoituvälineitä, laita ne vuokralle joko pidemmäksi tai lyhemmäksi aikaa!

  • Tienaat pientä lisätuloa tavaralla, joka pölyyntyy varastossa.

  • Mahdollistat ilot ja elämykset lähiseudun ihmisille.

  • Tavaroille tulee käyttökertoja, eli luonto kiittää.

5. Käsityöpäivä! Mitä jos tekisit jotain käsilläsi? Ompele pipo talveksi tai maalaa makuuhuoneen seinä uudella värillä. Käsitöitä tehdessä muut asiat unohtuvat ja miten palkitsevaa onkaan nähdä työnsä lopputulos! Circutuksesta löytyy paljon työkaluja vuokrattavaksi edulliseen päivähintaan.

6. Liiku renkailla. Circutuksesta voit vuokrata maastopyörän, maantiepyörän, sähköavusteisen menopelin ja jopa kärryn lapsen kuljettamiseen. Lisäksi löydät pyöränkuljetustelineitä ja kuljetuspusseja. Jos itseltäsi löytyy vastaavia välineitä vähäisellä käytöllä, laita ne ihmeessä vuokrattavaksi muiden iloksi. Pyörät löydät täältä https://circutus.fi/urheilu-ja-vapaa-aika/pyorat-ja-lisavarusteet

7. Yllätä itsesi! Kokeile uutta urheilulajia, kuten frisbeegolfia, keilausta, tennistä, padelia tai pingistä. Myös urheiluhallit vuokraavat välineitä, jos ihan kaikkea ei vielä löydy Circutuksesta. Liikunta antaa hyvän olon hormoneja pitkäksi aikaa ja voit tehdä sitä joko yksin tai kaverin kanssa.

8. Luvattiin seitsemän, mutta tässä vielä bonusvinkki. Circutuksesta löydät myös paljon siivousvälineitä kodin puhtaanapitoon ja kunnostamiseen. Voit itse valita, onko siihen parempi aika syyslomalla vai muulloin :)

  • Linkki kopioitu leikepöydälle