Vinkit vuokraukseen

Parhaat vinkit vuokrailmoituksen laatimiseen


  • Linkki kopioitu leikepöydälle

Kerro kuvalla

Kuvan voimaa ei voi yliarvioida. Ota tuotteesta monta kuvaa hyvässä valaistuksessa. Muista eri kuvakulmat ja kuvaa myös tarpeelliset yksityiskohdat tarpeen mukaan. SUP-laudasta riittänee pienempikin kuvamäärä, mutta vaikkapa juhlamekosta on syytä ottaa paljon kuvia yksityiskohdista. Kuvaa myös mahdolliset pikkuviat, kolhut ja naarmut niin, että vuokraaja tietää mitä tulee saamaan.

Vastaa tekstissä mahdollisiin kysymyksiin

Kuvaile tuotetta mahdollisimman hyvin sen ihmisen näkökulmasta, joka on kiinnostunut vuokraamaan tavaran sinulta. Vuokraaja ei välttämättä ole tuotteen asiantuntija, vaan kaipaa ehkä apuasi sen arvioimisessa, sopiiko tuote juuri hänelle. Jos vaikkapa vuokraat suksia, niin sen lisäksi että kerrot suksien ominaisuudet (esim. pituuden), kerro myös minkä kokoiselle hiihtäjälle ne ovat sopivat.Tai jos vuokraat akkuporakonetta, niin sen sijaan että kerrot kaikki tekniset tiedot laitteesta, kerro minkälaiseen seinään sillä saa reiän ja mihin se taas ei sovellu.

Vedä rajat

Kerro avoimesti mahdollisista rajoituksista ja pikkuvioista, joita tuotteessa saattaa olla. Näin varmistetaan paras mahdollinen kokemus vertaisvuokrausesta. Vuokraaja välttyy pettymyksiltä vuokraushetkellä ja mikä tärkeämpää, tavaraa ei käytetä väärään tarkoitukseen.

  • Linkki kopioitu leikepöydälle