Arjen kiertotalousJakamistalousVinkit vuokraukseen

Olisiko ammattijärjestäjästä apua sinulle?


  • Linkki kopioitu leikepöydälle

Omituisten merkkipäivien esittely jatkuu. 26.4. vietetään Eroon sotkusta -päivää. Voit kunnioittaa päivää haluamallasi tavalla siivoamalla sotkut vaikkapa kodista, varastosta, autotallista tai vaikkapa työpöydältä tai sähköpostista. Pieni järjestelytauko arjessa saa aikaiseksi mielihyvän ja onnistumisen tunnetta, kunhan et aloita liian isoa urakkaa kerrallaan. Jos järjestellessä löytyy tavaroita, joita voisit vuokrata toistenkin iloksi, jätä ihmeessä ilmoitus Circutukseen!

Eroon sotkusta -päivän kunniaksi haluamme vinkata ammattiryhmästä, joka auttaa, jos syystä tai toisesta tavaroiden järjestely on itselle hankalaa. Heitä ovat ammattijärjestäjät. Tosi-TV-sarja Kaaoksen kesyttäjät (MTV3) on tehnyt ammattia tutuksi ja taustoittanut vähän syitä, miksi ihan tavallinen ihminen voi joutua ongelmiin tavarapaljouden kanssa. Yleensä järjestelyä tehdään toki yksityisemmin ja täysin palvelua ostavan asiakkaan ehdoilla.

Joensuun seudulla ja myös etäpalveluita tarjoava Tavaravalmentaja Sanna avaa podcastissaan mielenkiintoisia näkökulmia niin tavaroiden kuin niihin liittyvien asenteidenkin järjestelyyn. Löydän jaksot yrityksen nettisivuilta https://www.tavaravalmentaja.fi/podcast.

Saattaisit hyötyä ammattijärjestäjän palveluista (Tavaravalmentajaa mukaillen)

  • jos huomaat jatkuvasti etsiväsi tavaroita niin, että se alkaa jo rasittaa esim. lähtöhetkiä

  • jos toimistossa on vaikeaa löytää tarvitsemaansa

  • jos epäjärjestys häiritsee, mutta et tiedä mistä aloittaisit

  • jos tavaramäärä ja sotku alkavat jo uhata sosiaalista elämää tai turvallisuutta

  • muuton yhteydessä, kun haluat karsia tavaraa tai mietit uuden kodin säilytysjärjestelmiä

  • jos vanhempasi tai isovanhempasi tarvitsevat apua.

Circutus haluaa toki lisätä tähän listaan pari kokonaan omaa kohtaa:

  1. Jos käytät tavaraa harvakseltaan, mutta et malta vielä luopua siitä, mieti voisitko jakaa sen tuottamaa iloa muillekin laittamalla tavaran vuokrattavaksi Circutuksen kautta. Voit tienata pientä taskurahaa ja samalla auttaa toista pääsemään tavoitteisiinsa.

  2. Sama toimii toki toisinkin päin. Ennen uuden tavaran hankkimista varastoon, kannattaa kurkistaa voisitko circuttaa eli vuokrata sen. Säästyy rahaa ja varastotilaa!

  • Linkki kopioitu leikepöydälle