Arjen kiertotalousAsiakastarinaJakamistalousVinkit vuokraukseen

Tule keräämään varoja juniori -jalkapalloilijoille circuttamalla


  • Linkki kopioitu leikepöydälle

Osallistu JIPPO-juniorit -jalkapalloilijoiden varainkeruuseen Circutuksen avulla!

Circutus on netissä toimiva vertaisvuokraamo käyttötavaroille ("tavaroiden airbnb"). Tavoitteenamme on vähentää turhaa kuluttamista maailmassa ja saada tavarat varastoista käyttöön alustamme kautta. Esimerkiksi suksiboksi tai lapsen kantorinkka ovat käytössä vain muutamia päiviä vuodessa ja muun ajan ne lähinnä keräävät pölyä. Vuokraamalla niitä muille voit paitsi tienata itsellesi ylimääräisiä euroja, myös vähentää tarvetta ostaa uutta tavaraa varastoihin nukkumaan.

Jippo varainhankinta
Circutuksen varainhakintayhteistyöllä Jippo Juniorit voiva kerätä rahaa esim. pelireissuja varten.

Nyt voit tehdä kaksi hyvää tekoa yhdellä kertaa lisäämällä tavaroitasi vuokrattavaksi Circutuksen alustalle osoitteessa www.circutus.fi. Ai miten?

  1. Jokaisesta JIPPO-junioreiden koodilla lisätystä tavarasta maksamme joukkueelle ja seuralle palkkion.

  2. Laittamalla tavaroita vuokrattavaksi vapautat jonkun toisen ostamasta uutta tavaraa itselleen. Lisäksi tienaat itsellesi rahaa toteutuneista vuokrauksista.

Jippo 2
Tienaa rahaa itsellesi ja omalle Jippo-joukkueellesi suoraan kotoa käsin lisäämällä vuokrattavaksi tavaroita omista varastoistasi.

Miten tällä voi tienata?

Näin se toimii: JIPPO-junioreiden tukijat (esim. joukkueiden aikuiset ja muut läheiset) keräävät vuokrausilmoituksia Circutukseen 23.8.-9.9.2024 välisen ajan. Circutus maksaa palkkion alustalle lisätyistä vuokrausilmoituksista. Palkkio riippuu lisättyjen ilmoitusten määrästä. Mitä enemmän ilmoituksia kertyy, sen isompi on myös suhteellinen palkkio seuraavasti:

  • 50-99 ilmoitusta -> tienesti joukkueelle 2 € / ilmoitus

  • 100-199 ilmoitusta -> joukkueelle 3 € / ilmoitus

  • Yli 200 ilmoitusta -> joukkueelle 3,50 € / ilmoitus.

Lisäksi jokaisesta ilmoituksesta maksetaan seuralle 0,50 € / ilmoitus.

Jippo 4
Lisää vuokrattavaksi tavaroita, joita et itse tarvitse jatkuvasti, mutta joku muu voi tarvita. Jokainen omalla koodilla jätetty ilmoitus tuo rahaa joukkueellesi.

Joukkueiden koodit vanhimmasta nuorimpaan

Jokaisella joukkueella on koodi, jota käyttämällä tuotot ohjautuvat oikealle joukkueelle. Käytä ilmoitusta jättäessä seuraavia koodeja (suluissa olevaa osaa ei tarvitse kirjoittaa, mutta ei se haittaakaan)

  • Jippo B1

  • Jippo B2 (P2009)

  • Jippo U14 (P2010)

  • Jippo U13 (P2011)

  • Jippo U13-14 musta (P2010-2011)

  • Jippo U12 (P2012) punainen

  • Jippo U12 (P2012) musta

  • Jippo U11 (P2013)

  • Jippo U10 (P2014)

  • Jippo U9 (P2015)

  • Jippo U8 (P2016)

  • Jippo U6-7 (P2017-2018)

Hyödyt yhteistyöstä

🌱  Yhteiskäyttö ja arjen kiertotalous sopii hyvin vastuulliseen varainhankintaan.
🌱  Joukkueelle ja seuralle maksetun palkkion lisäksi perheet saavat lisätuloja alustan kautta vuokraamistaan tavaroista.
🌱  Circuttaminen on ihan uusi varainhankintakeino. Se ei vaadi myyntityötä tai turhan tavaran ostamista, vaan edistää jakamistaloutta ja arjen kiertotaloutta.

Miten varainhankinta Circutuksen kanssa toimii?

Vuokrausilmoituksen jättäminen ja tavaroiden vuokraaminen tapahtuu Circutuksen alustalla osoitteessa www.circutus.fi. Alusta toimii nettiselaimella mobiililaitteilla ja tietokoneella. Ilmoitusten jättäminen ja tavaroiden vuokraaminen vaatii rekisteröitymisen ja vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Raha liikkuu alustalla Stripe-maksupalvelun kautta, johon myös luodaan tili kirjautumisen yhteydessä. Näinollen käyttäjät on tunnistettu ja maksaminen on turvallista.

Vuokrattavaksi sopii kaikki käyttökelpoinen käyttötavara, jota varastoon on vuosien varrella kertynyt. Suosituimpia kategorioita ovat:

  • urheiluvälineet (sup-laudat, laskettelusukset, läskipyörät)

  • remontointivälineet

  • siivousvälineet (painepesuri, tekstiilipesuri, jne)

  • juhlatarvikkeet (juhlateltat, kahvitermokset, juhlavaatteet)

  • retkeilytarvikkeet (teltat, rinkat, kantoreput, ahkiot)

  • lastentarvikkeet (matkasängyt- ja rattaat)

Mielikuvitus on rajana! Tavaroiden tulee olla käyttökuntoisia, mutta ei välttämättä uutuuttaan hohtavia.

Ilmoitusta jättäessä lisää tuotteelle otsikko (nimi), kategoria, sijaintitiedot, kuvaus, valokuva, vuokraushinta ja vuokrausilmoituksen voimassaoloaika. Lisää "Varainkeruuryhmä" -kohtaan sen Jippo-joukkueen nimi, jolle haluat kerätä rahaa, esim. "Jippo U11"

Circutuksen YouTube -kanavalla neuvotaan miten ilmoitus jätetään.

Palkkion maksussa kaikkien joukkueiden keräämät ilmoitukset kerryttävät yhteistä pottia, mutta rahat maksetaan joukkuekohtaisesti. Jos vaikkapa joukkueet  Jippo U10, Jippo U13 ja Jippo U11 keräävät 100, 80 ja 30 ilmoitusta, maksetaan palkkiota 210 ilmoituksen mukaan 3,5 € / ilmoitus eli 735 euroa ja tämä jaettaan seuraavasti: Jippo U10 saa 350 €, Jippo U13 saa 280 € ja Jippo U11 saa 105 €. Lisäksi Jippo Junioreiden yhteiseen kassaan kertyy 105€.

Joukkue

Lisätyt ilmoitukset

Maksettu palkkio

Jippo U10

100

350 (3,5 € / ilmoitus)

Jippo U13

80

280 (3,5 € / ilmoitus)

Jippo U11

30

105 (3,5 € / ilmoitus)

Jippo Juniorit

yhteensä 210

105 (0,5 € / ilmoitus)

Eniten ilmoituksia kerännyt joukkue palkitaan bonuksella!

Haluamme lisäksi kannustaa varainkeruuseen pienellä joukkueiden välisellä kilpailulla. Maksamme listahinnan mukaisen taksan lisäksi eniten ilmoituksia keränneelle joukkueelle 200 € lisäbonuksen. Joukkueiden kannattaa siis tosiaan tutkia varastot tarkasti ja kerätä runsaasti vuokrausilmoituksia!

Circutus on joensuulainen yritys, jonka tavoitteena on yhteistyön avulla saada lisää käyttäjiä arjen kiertotalouden alustalle. Taustalla vaikuttaa kahden entisen jippojuniorilaisen äiti, Lotta Lilja. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä!

Lisätietoja:
Lotta Lilja, Circutus Oy, info@circutus.fi tai puhelimella p. 0405770287
Marika Mali, JIPPO-juniorit, marika.mali@jippo.fi, 0445772781

LATAA TÄÄLTÄ KUVAT JAETTAVAKSI OMAN JOUKKUEEN SOMEEN

  • Linkki kopioitu leikepöydälle