Märkä-kuivaimuri Kärcher WD 4 PREMIUM

10 / päivä

Kunto
Hyvä

Tuotekuvaus

Kärcher WD 4 Premium märkä-kuivaimuiri. Tällä siivoaa näppärästi autotallin tai remonttikohteen. Mukana tulee myös suulake porauspölyn imuroimiseen sekä muihin sähkötyökaluihin (sirkkelit yms.) sopiva pölynpoistoletku.

WD 4 Premium on monitoimi-imuri märälle ja kuivalle, vankalla ja ruostumattomalla 20 litran säiliöllä. WD 4 Premiumissa on tasosuodatin kasetissa, joka tekee kevyen ja yksinkertaisen suodattimen vaihdon; vedät vain ulos kasetin ja poistat suodattimen - valmis! WD 4 Premiumin energiakulutus on ainoastaan 1000 W. Juuri kehitetyn imuletkun ja innovatiivisen lattiasuuttimen mukana seuraa 2 kumi- ja 2 harjalistaa, jotka imevät pois kaikenlaisen lian. Irrotettavan kahvan ansiosta voidaan tarvikkeet kiinnittää suoraan imuletkuun. Muita varusteita ovat esimerkiksi ergonominen kantokahva, johdon ja tarvikkeiden säilytys sekä käytännöllinen parkkeerausasento.

Käytännöllinen parkkeerausasento - Yksinkertainen ja mukava imuputken ja lattiasuulakkeen säilytys käyttökertojen välillä

Käytännöllinen sähköjohdon ja tarvikkeiden säilytys - Tilaa säästävä ja turvallinen säilytys imuletkulle, sähköjohdolle ja tarvikkeille.

Pull & Push-lukkosysteemi - Säiliön yksinkertaiseen avaamiseen ja sulkemiseen.

Ergonominen kantokahva - Koneen yksinkertaiseen ja mukavaan kuljettamiseen